- Autor: ii.ivuska
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hrášek mražený | 150 |
Kukuřice mražená | 150 |
Hovězí mleté průměr | 250 |
olivový olej | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 4191 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1048 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji zpěňte cibule nakrájené na nudličky. Přimíchejte mleté hovězí maso, lehce je osmahněte a vařečkou je rozdělte na malé kousky. Osolte, opepřete, přidejte bobkový list, zalijte horkou vodou a mírným varem nechte probublávat asi 20 minut. Přisypte kukuřici a hrášek a vše ještě krátce povařte. Polévku posypte najemno nasekanou petrželkou nebo nasekanou celerovou natí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.